Äntligen kan du hyra hemelektronik enkelt och flexibelt! Här på Hyreshyllan hyr du det du behöver så länge som det passar dig. På så sätt undviker du att produkten ligger oanvänd och bidrar till en maximal produktanvändning. Att hyra är helt enkelt ett miljösmart sätt att använda hemelektronik. 

Där bra hemelektronik kommer till återanvändning

Hyreshyllan är en tjänst av NetOnNet – och för oss sitter det i väggarna att göra det enkelt för dig att handla hemelektronik. Men att ta ansvar för miljön när man handlar hemelektronik är ofta inte lika enkelt. Så därför har vi tagit fram Hyreshyllan.


På Hyreshyllan har vi lagt speciellt utvalda produkter som vi vet kommer att hålla länge. Vi hyr ut produkten till dig så att den kan passas vidare till nästa användare när du känner dig färdig. Det kallar vi cirkulärt. Och det är så vi gör det enkelt för dig att ta ansvar för miljön. Nu kan du vara en del av en hållbar konsumtionsmodell inom hemelektronik!

På dina villkor helt enkelt

När du hyr hemelektronik har du den på dina villkor. Du behöver inte lägga ut massa pengar i förväg för en produkt som du ändå bara vill använda under en del av dess livslängd. Precis som att leasa en bil eller prenumerera på musik.


Du bestämmer själv hur länge du ska hyra produkten och betalar således bara för tiden du faktiskt använder den. Om du vet att du ska använda produkten länge belönas du med ett lägre pris men om du vill vara fri att avsluta snabbt kan du välja en kortare hyresperiod.


När din hyrestid gått ut bestämmer du själv om du vill fortsätta hyra din produkt, om du vill byta till en annan eller om du vill avsluta din hyra hos Hyreshyllan.


Och du, vi vet att behov kan ändra sig med tiden. Därför ger vi dig möjlighet att byta produkt efter halva tiden om det behövs. 

Bekymmersfritt med anti-krångel-garanti

Att hyra från Hyreshyllan är tryggt. Förutom att du slipper lägga ut stora belopp på att köpa produkten ingår det alltid en försäkring som tar den stora smällen vid stöld eller olycksfall. Om olyckan är framme anmäler du detta till vår omtyckta kundservice så tar vi hand om det så att du kan fokusera på annat. Skulle du få andra problem med din produkt så löser vi givetvis det också – den repareras eller ersätts snabbt och smidigt. 


Läs mer om försäkringen