Ett miljösmart alternativ

På Hyreshyllan har vi lagt speciellt utvalda produkter som vi vet kommer att hålla länge. Vi hyr ut produkten till dig så att den kan passas vidare till nästa användare när du känner dig färdig och vill byta till en annan. På så sätt undviker du att ha en produkt som ligger oanvänd och bidrar istället till maximal produktanvändning. Ett miljösmart sätt att ha hemelektronik helt enkelt! 

Anti-krångel-garanti

Att hyra från Hyreshyllan är tryggt och enkelt. Förutom att du slipper lägga ut stora belopp på att köpa produkten ingår det alltid en försäkring som tar den stora smällen vid stöld eller olycksfall. Om olyckan är framme anmäler du detta till vår omtyckta kundservice så tar vi hand om det så att du kan fokusera på annat. Skulle du få andra problem med din produkt så löser vi givetvis det också – den repareras eller ersätts snabbt och smidigt!


Läs mer om försäkringen

Byt produkt efter halva tiden

Hos oss ska du känna dig trygg med ditt hyresavtal och vi förstår att behovet kan ändras över tid. Därför ger vi dig möjlighet att byta produkt efter halva tiden. Kontakta bara vår kundservice så hjälper vi dig!

30 dagars ångerrätt

Vi vill självklart att du ska känna dig så nöjd och trygg som möjligt med ditt val att hyra från Hyreshyllan - så därför erbjuder vi 30 dagars ångerrätt.